ScoVas


Stand 25/26

ScoVas Medical b.v. is opgericht in 2010 als een onafhankelijke distributeur op het gebied van interventie radiologie, interventie neuroradiologie, endovasculaire chirurgie, kindercardiologie en gastro-enterologie producten voor de Nederlandse markt.

Als productspecialisten in deze markten wordt continue hard gewerkt aan het productenportfolio. Op deze manier zorgen wij voor een innovatief en compleet productenaanbod. ScoVas beschikt over een uitstekend opgeleid team. Dit team adviseert en begeleidt u bij het gebruik van de diverse producten. Bij alle medewerkers van onze organisatie staat het welzijn van de patiŽnt voorop. Betrouwbaarheid, servicegerichtheid, creativiteit en innovatie zullen bij al onze activiteiten leidend zijn. Als professional in de gezondheidszorg kunt u terecht op deze website. Wij bieden u uitgebreide informatie over ons productportfolio.

ScoVas Medical b.v. is een marktgerichte onderneming. Door alert te zijn op innovatieve ontwikkelingen op de interventie radiologie, interventie neuroradiologie, endovasculaire chirurgie, kindercardiologie, veneuze interventies, interventie cardiologie en gastro-enterologie wil ScoVas de Nederlandse markt bedienen met producten die een extra waarde vertegenwoordigen ten opzichte van bestaande producten.
ScoVas wil erkend worden als een patiŽnt-georiŽnteerde, betrouwbare, service gerichte, creatieve en innovatieve distributeur in Nederland waar de oprichters en hun medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten en ambities.

www.scovas.nl
ScoVas op stand 25/26