Medtronic


Stand 01

Bij Medtronic zetten we ons in om mensen met chronische aandoeningen een volwaardiger leven te bieden. Door nauw samen te werken met artsen van over de hele wereld, ontwikkelen we producten en therapieŽn waardoor patiŽnten weer een actiever leven kunnen leiden.

Onze medische technologieŽn helpen miljoenen mensen bij het weer oppakken van hun dagelijkse activiteiten, terugkeren naar het werk en het genieten van een beter en langer leven. De mensen die ons in staat stellen dit wereldwijd te bewerkstelligen, zijn: 40.000 toegewijde werknemers van Medtronic die een passie voor het verbeteren van levens delen, duizenden medische deskundigen die hun inzicht en suggesties delen, en honderden belangenorganisaties die ons helpen met het delen van informatie zodat mensen met uitputtende aandoeningen weten dat verlichting mogelijk is.

Vroeg in de geschiedenis van Medtronic werd mede-oprichter Earl Bakken geraakt door de emotionele reactie van patiŽnten op zijn producten. Ze waren dolblij dat ze hun mobiliteit hervonden hadden, zich beter voelden en soms zelfs dat ze nog in leven waren dankzij het werk van Medtronic.

Earl wilde dat het verbeteren van mensenlevens het hoofddoel van het bedrijf zou zijn, dus formuleerden hij en de Raad van Bestuur een formele verklaring over de doelen van het bedrijf.

www.medtronic.nl
Medtronic op stand 01